Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ja, ja, ja...

Kategori: Allmänt

...jag har "åkt dit" jag också... Alltså...facebook! Men, jag tycker att det är en riktig "energitjuv" om jag ska vara ärlig! Nu förstår ju inte jag så speciellt mycket (ännu), men "det tar sig" sakta men säkert... Hur är det annars då? Jotack, det är "hopp om livet" för idag är det riktigt vackert väder, lite kallt i skuggan, men det är ju bara att förflytta sig dit det är sol om man fryser. Inte blåser det nämnvärt heller så man ska bara vara tacksam! Maken, han snickrar och tycks inte fatta, att han har ingen tidsgräns längre, inget datum och klockslag som han är tvungen att passa för att sticka iväg och jobba, men han lär sig väl med tiden antar jag, just nu är han ganska "manisk" när det gäller att snickra... Ska ropa in honom för nu är det lunch och idag serveras det bruna böner med fläsk. Hoppas alla får en solig och skön tisdag! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Haha, jag försökte också länge stå emot men jag måste säga att jag tycker det är ett kul och enkelt sätt att socialisera när man inte orkar ta sej runt till vänner efter jobbet.

    2010-05-11 | 11:50:47
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • SoP säger:

    Åh vad gott med bönor o fläsk! Du jag gick med på facebook för nån månad sen- men avaktiverade mig för några dar sen,jag förstod inte vitsen alls.Jag provade några spel också, men jag tyckte inte de var kul? Förstår inte alls Sambon som sitter där o klickar o klickar i nån skattjakt o "maffia wars" - men, alla kan inte tycka lika. Här "nere" blåser vi fortfarande bort i isvindarna,det är sju resor kallare än det nånsin var i vintras.

    2010-05-11 | 18:47:28
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Jo, nog är det väl bra, men du vet...en gammal kärring som jag och "nymodigheter"...

    Ha dé!



    SoP:

    Jaha, det finns spel också...!?!

    Du ser, jag är helt "kokoloko"...

    Det har ju blåst svinkallt, men nu äntligen så har det infunnit sig lite "vårkänslor"..

    Ha dé!

    2010-05-11 | 20:51:34
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hoppas du letar på mig på FB nu då, jag vet ju inte ditt hela namn....

    så kan vi surra ibland...eller se efter hur vi har det. Jag är ju med enkom för Farmville-spelet, men på köpet får jag ju en massa info om mina kompisar. Det är sällan jag skriver något själv, jag har ju bloggen där man kan vara lite utförligare...maken blir knäpp på alla korta meddelanden, han förstår dem inte! En mening, vad räcker det till, säger han när ungarna hans har skrivit något...men trots att han knotar så sitter ju han o har koll....

    Hoppas taket kom till för nu behövs det minsann. Loppan vägrar gå ut i regnet, o stackarn har ju ingen päls kvar så jag förstår henne. Vi får nog skjuta upp skogspromenaderna och husvagnsturerna, suck

    Men på lördag hämtar vi Blinka, jippii!

    Kramen

    2010-05-13 | 13:03:25
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Kusin Maria säger:

    Ja, Åsa, jag blev iallafall mycket glad när du kapitulerade och gick med i fejjan! Tycker att forumet är toppen, har fått kontakt med gamla kompisar från barndomen bla två av mina bästa vänner från Eskilstuna som jag inte haft kontakt med på mååånga år! Mina döttrar har kontakt med så gott som alla sina kusiner och det visade sej att många av syskonbarnen inte hade en aning om varandra. Fin sammanhållning i släkten va?

    Att det finns jobbiga spel har jag förstått men jag har aldrig provat dem för jag förstår inte varför man ska spela spel där, det är inte därför jag är med. Sen är det alla jobbiga applikationer som jag blockerar och ignorerar en efter en... orkar inte med dem! Folk får tycka att jag är tråkig som inte skickar tillbaka hjärtan-kramar-änglar mm...

    Gick oxå ur alla grupper utom några för mej viktiga eller intressanta, en av grupperna jag var med i bytte namn till att en mycket känd mördare/pedofil som önskade alla småflickor en god jul... Det var ju några studenter som roade sej med såna namnbyten på olika grupper i vintras.

    Nu ser jag att klockan rusat på igen... ska ju jobba i morrn så det är nog bäst att jag sover en liten stund! Ha det så gott! Kram!

    2010-05-14 | 01:53:31

Kommentera inlägget här: