Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Tufft gjort...

Kategori: Allmänt

..tycker jag att det är.. Ja, yngsta dottern och charmtrollet Ture ska flyga till Hamburg i morgon bitti, de flyger tillsammans med två mammor och två jämngamla kompisar till Ture och de ska på julmarknad.. Hoppas nu bara att skitvädret inte ställer till det för dem, de ska ju åka tåg till Nyköping (Skavsta) och det vet ju alla, att SJ kan man definitivt inte lita på vintertid! Själv har jag träningsverk.. Maken har köpt ett TV-spel, ett XBOX Kinect sport och jag kan tala om, att jag är en jäkel på boxning och det är jättekul! Bowling och pingis är också jätteroligt, men just boxningen, den är jobbig för man måste röra på sig hela tiden (sensor) och jag bruka knocka varenda en! Måste ju tala om, att jag är emot allt vad våld heter, men.... (Bra är det, att ha ett TV-spel som man måste röra sig hela tiden för det är ju så svinkallt och man håller ju värmen...) Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Det har blivit populärt att åka till Tyskland på julmarknad. Från Årjäng åker man gärna till Göteborg och vidare till Kiel. Vi har varit i Lübeck en gång, det var speciellt.

    2010-11-30 | 21:32:34
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Ha ha, så härligt det låter med TV-spel som man får motion av! Att du var en sån baddare på boxning... Du får snart byta namn från Tant Raffa till Tant Muhammed Ali... ;-)



    Kramen!

    2010-12-01 | 09:03:40
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Inga:

    Jag har ju varit i Tyskland många gånger eftersom maken jobbade där i ett antal år, men aldrig på julmarknad, kanske beroende på att jag avskyr att trängas med folk..

    Ha dé!



    Tofflan:

    Jadu, du skulle se min "uppercut", den du!

    Ha dé!/Kram

    2010-12-01 | 09:26:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej, jag har sett reklam och läst någon recension av dendär manicken ni köpt. Det ser vansinnigt roligt ut! Undrar bara hur snabbt man eventuellt tröttnar? Ja till jul orkar ni säkert hålla på, o kondis får du på köpet! Träningsvärken är väl bra, för då vet du att du jobbat på!

    Ha en skön helg

    2010-12-03 | 15:55:44
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: