Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ingen inspiration...

Kategori: Allmänt

..att skriva på bloggen finns hos mig just nu... Det man skriver om, det är väder och vind, mat och annat tråkigt. Måste ju tänka mig för vad jag skriver tydligen för det finns de som läser min blogg som tolkar allt alldeles åt fanders fel och som "tar åt sig" det jag skriver om mina närmaste, fast jag anser att jag ska få skriva vad sjutton jag vill..eller? Idag ska prinsen vara här då lilla prinsessan är på dans, han tycker att det är sååå tråkigt att sitta och vänta med modern, då kan han lika gärna vara här hos morfar och mig, fika lite och eventuellt få titta på en film (fast det inte är skitväder för solen skiner faktiskt). Förresten så har prinsen också börjat på dans, streetdance, fast det är på söndagar och han tycker att det är kul! Skickade ett sms till dottern att de var välkomna på middag idag efter dansen, har stekt köttfärsbiffar med lök och det räcker till ett mindre regemente.. De små kungligheterna ska till fadern i morgon efter skola/dagis och då blir det inte av att träffas förrän på måndag, vet att jag kommer att sakna dem redan i morgon (som vanligt).. Nej, nu ska jag ut i trädgården och plocka upp äpplen från gräsmattan, maken ska klippa gräset, lika bra att passa på när det är uppehåll.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Man skriver vad man vill på sin blogg, basta! Jag har också fått skit för det jag skriver, men nu har jag möjligheten att lösordsskydda vissa inlägg. Och gissa vad? I dessa inlägg skräder jag INTE orden!!!!!

    Kram och bry dig inte om de dumma! Fortsätt blogga!

    2010-09-01 | 15:28:20
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • stora syster säger:

    Lilla syster!

    jag läser din blogg hela tiden och tycker att det är ett bra sätt att hålla mig uppdaterad om vad som händer "dänne uppa". Så skriv du, den som inte gillar det behöver ju inte läsa, eller hur!?

    Kram från syrran i söder. (Jag bor faktiskt längst söderut av syskonen...)

    2010-09-01 | 18:35:02
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Du har alldeles rätt, men det kan vara lite frustrerande när man vet, att det kan "slå tillbaka" på mina nära och kära om jag "vräker ur mig" mina känslor och jag vägrar lösenordsskydda min blogg..

    Tack förresten att jag har lösenordet till din, det gläder mig.

    Ha dé!/Kram



    Storasyster:

    Vet, att du brukar läsa och hålla dig uppdaterad och jag ska nog fortsätta skriva, men du vet, jag tycker inte att jag har så mycket att tillföra...

    Ja, du har rätt, du bor ju längst söderut..

    Ha dé!/Kram (hälsa alla)

    2010-09-01 | 19:12:52
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Ja jag menade ju lösenordsskydda, inte lösordsskydda... Det blev ju lite... lustigt. Ungefär som om man skulle vara lösmynt. Jag vill egentligen inte heller lösenordsskydda alls, men måste göra det av olika skäl. Tyvärr.

    Du har mitt förtroende! :D

    2010-09-01 | 20:12:15
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Tack!

    Ha dé!/Kram

    2010-09-02 | 12:24:35
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: