Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Så vackert det var...

Kategori: Allmänt

...på kyrkogården idag.. Bestämde mig för att åka till Långshyttan och kyrkogården idag, skulle "vinterdona" gravarna och inhandlade två stora ljung, blandat vitt och lila och tänkte ev. att jag skulle ta lite granris också, men det skippade jag. (Ljungen, de var så stora att det skulle sett löjligt ut med granris..) På kyrkogården blommade höstaster och det var så fint, jag satte mig en stund på en bänk bredvid min morfar och mormors grav och bara njöt, ja, jag njöt på kyrkogården.. Är väl lite konstig kanske, men jag har alltid tyckt om kyrkogårdar, det ger mig ett lugn att vara där och oftast är det en enorm blomprakt, i alla fall vår/sommarhalvåret. Nu är det fint på gravarna och nästa gång är det bara att sätta dit gravlyktorna, det blir väl till Allhelgonahelgen kan jag tänka.. Var en sväng till skogen också, tänkte titta efter lite trattkantareller, men de har avverkat så mycket precis där jag brukar hitta en massa, men nu fanns det knappt någonting och det är ju typiskt eftersom det var den skogen som det gick bra att gå med kryckor i. Nu ska jag snart gå upp till dottern och träffa de små kungligheterna, de har varit hos fadern i helgen och jag har ju som vanligt längtat.. Spännande blir det ikväll, få se vilken regering vi har i morgon... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Morning! Ja nu vet vi resultatet...och jag gillar det inte! Men smaken är som baken...



    Gillar så mycket bättre ditt förra inlägg! Det här också så klart!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-09-20 | 07:10:13
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ja, jag är inte heller förtjust över resultatet, men det är ju svenska folket som sagt sitt...

    Ha dé!/Kram

    2010-09-20 | 08:49:20
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Kyrkogårdar är ofta väldigt rofyllda. Tyvärr är det 30 mil till min pappas grav så jag besöker den så sällan, men jag ska försöka få till ett besök i oktober kring hans födelsedag.



    Kram!

    2010-09-20 | 14:09:57
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Min morfar (som ligger begravd just där jag var igår) han var en hängiven sosse och jag tyckte det var en "bra dag" att besöka graven och göra fint just på valdagen..

    Ha dé!/Kram

    2010-09-20 | 15:47:50
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: