Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Grynet heter hon...

Kategori: Allmänt

...tror vi, hon som är Elvis "fjälla"..
Hon bor i huset ovanför oss och jag tippar att hon är ett halvår yngre än Elvis.
Vi satt ute i trädgården maken och jag och Elvis satt i makens knä, då det helt plötsligt kom in en jättefin grårandig katt på "upperupptäcksfärd", Elvis fick syn på katten och han morrade djupt nere i magen (det lät som att man startade en gammal moped, sa maken) och så for han iväg!
Förstod ju på den främmande kattens beteende att det måste vara en honkatt och så fjantig som Elvis blev så var det rätt!
Sååå roligt hade de tillsammans och så glada vi blev att Elvis har hittat en lekkamrat (han är ju kastrerad) och nu är han ganska trött, han ligger i fåtöljen bredvid mig och sover just nu, han ska väl ut i natt antar jag..
Förresten så har han inte varit i några slagsmål idag, inte vad vi har hört i alla fall, visserligen så var vi iväg en sväng mitt på dagen, det är Runndagarna här i Falun och en massa olika aktiviteter runt om sjön Runn.
Torsång var vi till och kollade på gamla traktorer, Mustanger (makens favoritbil) och så åt vi kålsoppa till det facila priset av 30 kronor och ostsmörgås för 10 kronor, helt otroligt gott var det!
Bra väder har det varit hela dagen och det ska visst bli lika fint i morgon..
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

 • Tofflan säger:

  Man kan ha roligt utan sex, alltså! ;-) I alla fall om man är katt...  Kram!

  2011-08-14 | 15:23:10
  Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
 • åsa säger:

  Tofflan:

  Man kan ju hoppas det..

  Ha dé!/Kram

  2011-08-14 | 19:21:33
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
 • paula i pörtet säger:

  Har han skaffat sig en liten fjälla, va gulligt!När våra katter tar fåglar så tar dom ner dom i källaren. Vi märker det då det ligger fjädrar överallt i pannrum och trappa....lagom kul e det ju

  Vår Astrid hittar sig nog ingen fästman här, alla är kastrerade "gubbar"..men vem vet, det kanske dyker upp någon ny endera dagen!

  Svampen verkar ha tagit slut i skogen, konstigt, jag hittar ingenting

  Kramen

  2011-08-17 | 20:24:19
  Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: