Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Menyn består av...

Kategori: Allmänt

...tacos till middag...
Mmm...så blir det om en blivande nioåring får bestämma..
Prinsen ska sova över och han ville bestämma vad det skulle serveras till middag och även fast han åt det igår hemma hos modern så vill han ha det ikväll igen!
Det är ju tur, attt det är längesedan maken och jag åt tacos för nu ser vi faktiskt fram emot det...
Igår var maken och jag till Hälsingland en sväng (över dagen, vi har ju katt..) och hälsade på hans bror med familj i stugan som ligger vid ett fiskeläge ett par mil söder om Hudiksvall och det var en riktigt bra dag.
På hemvägen åkte vi förbi lillprinsen Ture med föräldrar, Ture sov eftersom det var så pass sent på kvällen, men jag var in och tittade på honom flera gånger, kunde inte låta bli att smeka honom på kinden lite också...
Det spöregnade hela vägen från Gävle och hem och maken hade köpt en spolarvätska från OK som var rena rama skiten! (OK´s sommarspolvätska med äppeldoft!?!?)
Har aldrig varit med om att det varit en så grå hinna över rutan och så jäkla svårt att se, det var ju inte bara regn, det var mörkt också!
Kan tala om, att det var låååååångt mellan Gävle och Falun och jag satt och spände mig så jag hade ont tamejsjutton överallt då vi kom hem!
(Maken var den som fick dricka vin till maten igår, jag gjorde ju det då vi var till Tyresö i onsdags...)
Nu har vi "turnerat" klart för den här sommaren, nu blir det att stanna på hemmaplan igen..
Elvis, han kom emot oss då vi öppnade dörren igår kväll, det regnade ju som sagt var och just regn, det avskyr han!
I morse kom han upp och la sig på mitt bröst och han var alldeles blöt om tassarna, riktigt kelen var han och låg sedan mellan maken och mig i ett par timmar innan han tyckte att det var på tiden att maken lämnade sängvärmen...
Har jag sagt, att Elvis, det är husses katt?!
Nu kom prinsen in, han har förberett kubbspelet, det är bara att ge sig ut och vara en "god" förlorare...
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: