Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Skynda, skynda...

Kategori: Allmänt

...lär jag göra! har haft problem med bredbandet sedan igår morse, har felanmält och enligt tjejen så var mitt modem helt dött! Så gissa, om jag blev förvånad då jag satte mig vid datorn och det funkade att komma ut på nätet! Det skulle ta minst fem arbetsdagar att åtgärda problemet och det är väl inget att göra åt det, huvudsaken att det blir gjort! Här hos mig i Falun har det kommit rejält med snö och nu tycker jag att det räcker! Maken fick sitt första jobb för Veterankraft igår, han var hem till en gammal dam och skottade åt henne, det tog nästan två timmar och då ska man veta, att min man han jobbar fort! Sa till honom, att "du får ta´t lite lugnt, du har ju betalt per timme", men han kan inte jobba sakta, utan det går undan där! Damen var så nöjd och maken fick fixa med mat till fåglarna, skotta en gång till katten, hämta posten och skotta så damen kom fram med sin rollator och maken blev bjuden på ett glas hemgjord svartvinbärssaft och det tyckte han var så snällt! Nu hade ju maken skottat rejält här hemma under dagen så nog fick han motion så det räckte.. Tittade på Skavlan igår och jag kan inte förstå, varför Carola är med hela tiden, tål inte människan! Finns väl ingen falskare än hon (enligt mig i alla fall) och jag klarar inte av hennes "hycklande religiositet", människan kan ju för sjutton inte föra ett vettigt samtal, kommer hela tiden in på att hon är så kristen, för mig är det hyckleri, känner många som är kristna, men inte sjutton påtalar de det hela tiden! I kväll ska vi titta på Melodifestivalen, lagom underhållande, efter det blir det den nya Brittiska dramaserien "Downton Abbey".. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • SoP säger:

    haha Sjunga kan hon ( Carola) även om jag tycker hon blivit sämre på senare år,lite för överdriven på nåt vis? Men i övrigt är hon som bäst Tyst. Ska se, eller spela in Downtown Abbey :-D Såg ut att vara jättebra skådisar i den med-

    2011-02-12 | 16:40:48
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Håller med föregående talar i allt.

    Hoppas det fixar sig snabbt med modemet. Det är så frustrerande när tekniken inte fungerar.

    Här har vi massor av snö och runt tio grader kallt. Får värma oss med ett glas rött till maten! Sen blir det Mello klockan 20, förstås! Jag livebloggar givetvis!

    Kramen!

    2011-02-12 | 17:03:34
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    SoP:

    Den dagen Carola lärt sig hålla käft, ja då är det väl sju torsdagar i veckan..

    Ha dé!



    Tofflan:

    Än så länge kommer jag ut på nätet, men jag har haft otur med mitt bredband och modemen....

    Här är det nästan 20 minusgrader och massor med snö, men..det är ju bara februari och det brukar ju vara kallaste månaden..

    Ha dé!/Kram

    2011-02-12 | 19:23:30
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: