Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det är så fruktansvärt....

Kategori: Allmänt

..det som har hänt och händer i Norge!
Har gråtit flera gånger nu ikväll då vi följt den Norska nyhetssändningen och jag tycker att det rent av är för bedrövligt!
Att en, vad det nu var, Islamistisk hit och dit som gjort detta fruktansvärda mot helt oskyldiga människor och en av orsakerna var visst teckningar och då vet ju alla, vad det är jag menar, törs ju inte skriva rakt ut vad det är, för då bombas det väl här också!
Men, vart fan är världen och mänskligeten på väg?!

Ja, snart törs man väl inte stiga upp ur sängen på morgonen utan rädsla att bli bombad eller skjuten...

Mitt hjärta gråter för de som mördats denna dag i vårat närmsta grannland Norge och mitt hjärta blöder för de anhöriga till dem som blev mördade...
Många tårar har jag fällt och jag är så jätteledsen för alla dessa ungdomar som var på läger på ön, dit det kommer en person som helt sonika bara avrättar så många han hinner med!!
Det är så sjukt, det är så sjukt...
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Zara säger:

    jag har också gråtit idag, Tant Raffa. Det är så fruktansvärt, det som hänt för alla parter. Jag lider med de anhöriga. Jag lider med de drabbade. Det är tammefan inte klokt. kram på dig!

    2011-07-23 | 02:01:12
  • Zara säger:

    jag har också gråtit idag, Tant Raffa. Det är så fruktansvärt, det som hänt för alla parter. Jag lider med de anhöriga. Jag lider med de drabbade. Det är tammefan inte klokt. kram på dig!

    2011-07-23 | 02:01:20
  • Malou säger:

    Jomen, det var INTE en "islamsk hit" - det var en galen högerextremistisk norrman. Före detta aktiv i Frp. Så nu behöver varken svenskar eller norrmän oroa sig, och man behöver inte gå i skyttergravarna och slåss på grund av religion. Men hur en människa är funtad som kan fugera på det här sättet, att gå ut och slakta ungdommar, det är helt förfärligt..

    2011-07-23 | 18:00:08
    Bloggadress: http://www.enjoydiary.net/no/malou
  • åsa säger:

    Zara:

    Ja, det är fruktansvärt och det finns inte ord för det hemska som hänt!

    Ha dé!/Kram

    2011-07-23 | 18:24:16
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • åsa säger:

    Malou:

    Ja, det visade sig efter ett tag att reportrarna hade fel och det kan jag förstå, eftersom det var en Islamistisk "grupp" som tog på sig dådet i Oslo..

    Visst kan man undra, hur man är funtad om man som galen högerextremist kan gå omkring och skjuta norrmän?!

    Att han inte är frisk, det behöver man ju inte betvivla...

    Ha dé!

    2011-07-23 | 18:29:09
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: