Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Djursjukhuset...

Kategori: Allmänt

...har vi tid till klockan 13.30 idag..
Vår lilla Elvis mår inte alls bra, han är så loj och orkeslös och det beror inte bara på värmen..
I morse när maken öppnade altandörren så ropade han på Elvis och Elvis svarade, han låg vid ena knuten på lekstugan och orkade inte ta sig upp utan maken fick gå ut och bära in honom.
"Bulan" han har på ena sidan har inte blivit något större, men han liksom drar ena bakbenet efter sig när han går och han tvättar sig inte som han brukar, jag är ju inte något kunnig om katter, men just det där med att tvätta sig har jag fått för mig är en viktig del av deras liv och ett "friskhetstecken"..?!
Ont har han, det kan man se och som sagt var, djursjukhuset nästa!
Just oron över en sjuk familjemedlem, en som inte kan tala om vad det är som gör ont, det trodde ju jag att vi hade gjort klart i och med att byrackan blev sjuk och vi var tvugna att ta avgörandet om att han skulle få somna in och det var därför jag hela tiden sa, att jag aldrig skulle skaffa något mer djur...
Nu sitter man där igen, med oron och avgöranden, men det är ju så, att Elvis ska få den bästa vård som finns och är det "bara" det som de på djursjukhuset trodde (på telefon) så blir det dränage och sen är han "fit for fight" igen!
Märker på maken, att det är jättejobbigt för honom, jag älskar ju också Elvis, men det har ju blivit maken lilla "bäbis" och med en infektion i kroppen så är nog maken lite mer...
Ja, vi får se vad de säger i eftermiddag, håller ju Elvis inne (så klart) och det är just nu +34 grader på vår altan eftersom vi inte kan ha öppet för då finns ju risken att Elvis smiter ut..
Vad gör man inte för de älskade små liven..
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: