Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Vilken fin dag...

Kategori: Allmänt

...det varit idag!
Den började ju med skolavslutning, jag pallade inte med att vara kvar i klassrummet under hela "ceremonin", det fanns liksom ingen luft utan jag väntade ute och där var det redan klockan halv nio nästan 25 plusgrader!
Blev så glad att prinsens fader med sambo och farmor var där ( fadern med sambo skulle på ultraljud till klockan tio, men de hann ju vara med om det viktigaste i alla fall) och jag skrev fel förut, det är i november som de små kungligheterna ska få ett syskon, inte september.
Vädret har alltså varit strålande idag, inte ett moln så långt ögat kunde nå, varmt och kvavt..
Just nu så har det i alla fall börjat blåsa lite (ytterst lite) och AC:n går för fullt på övervåningen så det är ganska behagligt när man ska gå till sängs, men det blir ju varmt under natten förstås, fast det får man leva med, huvudsaken att man kan somna..
Grillbuffét var vi och åt till lunch maken och jag och det var så pass att ingen av oss var sugna på middag så det fick bli lite jordgubbar i stället för lagad mat, inte helt fel!
Gräsmattan har maken klippt nu mot kvällningen och jag tyckte synd om honom för det var sååå varmt, men ett glas Sangria med mycket apelsin, citron och is fick honom att tycka, att livet var ganska skönt ändå...
Elvis, han har varit lite slö idag och det beror ju på värmen fast nu så är han ute och smyger på fåglarna igen, "fågelskräcken" allmänt kallad!
Nu ska jag gå ut och sätta mig i trädgården ett tag, maken tittar på en film, den har jag sett ett par gånger förut så jag står över..
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Vi hade skolavslutning igår kväll. Idag har det varit olidligt hett, så vi var glada att det var igår. Barnen fick sitta på stolar utomhus där det tack och lov var lite skugga, men vi vuxna fick stå i solen. Vi tog med oss vattenflaskor, faktiskt, och det var smart.

    Så spännande med ett litet syskon! Duktig make, men att Elvis orkar jaga fåglar begriper jag inte! :D

    Kramen!

    2011-06-10 | 23:08:17
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Vi hade också vätska med oss och den behövdes verkligen!

    Du skulle se Elvis "in action"...fy sjutton så snabb han blivit när det gäller fåglar, men så otroligt klantig annars!

    Ja, visst har jag en duktig make (men så står jag där med blåslampan också...)

    Ha dé!/Kram

    2011-06-11 | 21:28:36
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: