Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Få se, hur länge vi får sova i morgon bitti...

Kategori: Allmänt

...eftersom Elvis tycker att det är dags att vara pigg långt innan klockan slagit fem (5) på morgonen.... Ja, då har tydligen han legat och väntat på att vi ska göra några ljud ifrån oss så att det är "helt normalt" att vilja busa då.... Men idag har han faktiskt varit jätteduktig! 6-7 gånger har han varit ute och alla gånger utom en så "dunkade" han till på altandörren och när vi öppnade den så satt han där..den gång han inte dunkade, då jamade han högt så att vi hörde honom och vi tycker att han skött sig exemplariskt! Jagat ekorre i äppelträden har han också gjort och det var så roligt att studera, hur jäkla klipsk ekorren var, hur han fintade Elvis, inte en gång utan alla gångerna! Men, det är ju bara tredje dagen som Elvis gått ut så det kommer nog att utvecklas under resans gång... Det som är roligast, det är att när han kommer in så är det med en otrolig fart! Det är ju bråttom till kattlådan och att få göra sina behov, för se det, det har han inte kommit på ännu, hur man beter sig ute och för den delen så har vi ju massor med snö kvar så det dröjer säkert innan han gör sina behov utomhus.. Mysig är han och väldigt "pratig", svarar alltid när vi pratar med honom och det är ju trevligt! Nu tänker jag gå upp en trappa, vi har ju sovrummen på övervåningen och Elvis följer säkert med, han har ju sitt rum på övervåningen han med för han har lagt beslag på gästrummet! God natt och sov gott! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

 • Ninni säger:

  Vad mysigt för er att få ha Elvis för jämnan nu även om orsaken till det inte är så kul. Det är aldrig roligt när förhållanden spricker men det kan vara bättre det än att leva tillsammans och inte må bra. För sånt märker barnen och då mår inte de bra.

  Det är struligt att kommentera på blogg.se idag.Sidan uppdaterar sig då och då så det man skrivit försvinner. Har varit in hos några andra som också bloggar på blogg.se och det är lika överallt. Hoppas de åtgärdar det snart.

  Ha en skön helg!

  Kram.

  2011-03-18 | 11:26:18
  Bloggadress: http://ninni1960.wordpress.com
 • Ragnvi säger:

  Morning o tack för grattiset! Det börjar sakta sjunka in att jag nu är mormor....härligt!

  Fniss...Elvis o Fia är ganska lika varandra!

  Kramen!

  Ragnvi

  2011-03-19 | 06:16:27
  Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
 • åsa säger:

  Ninni:

  Elvis är en stor tillgång i familjen, bara det att vi hade ju bestämt oss för att INTE skaffa ett nytt husdjur...

  Men, nu är han ju här och med tiden så kanske han lär sig att väcka morfar i stället för mig på nätterna...

  Ha dé!/Kram  Ragnvi:

  Du ska se, att det där med att vara mormor, det är bland det häftigaste som finns!

  Sååå roligt att skämma bort dem, mest med kärlek förstås...

  Ha dé!/Kram

  2011-03-19 | 09:45:11
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: