Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Så tråkigt att städa...

Kategori: Allmänt

...är det idag...
Kan inte förstå varför jag tycker att det är så tråkigt att städa just idag, det brukar ju gå hur smidigt som helst annars!
Kanske kan det bero på att jag måste ta paus så ofta eftersom jag är helt kass i ryggen och har varit det ett tag och jag tror att svampplockningen igår fick det att bli ännu värre..
Jag är ju en sådan människa som vill att allt ska göras fort (men ordentligt) och brukar få allt gjort i ett nafs, nu tar det ju så låååång tid!
Har just nu en liten paus och satte mig vid datorn, istället för att greppa en penna och ge mig i kast med ett korsord som säkert maken tyckt varit bättre...
Ute blåser det ganska kraftigt och det är bra för jag har hängt ut tvätt och räknar med att den ska vara torr när jag tar nästa paus...
Elvis, han är med mig när jag städar, han är på ett riktigt stridshumör idag, ligger och lurpassar på mig överallt och rätt som det är så går han till attack!
Han biter, men absolut inte hårt, han leker bara och när han gjort en attack så sticker han iväg som skjuten ur en kanon för att helt plötsligt ligga på lur igen..
Var ju barnvakt åt de små kungligheterna igår och vi hade det jättemysig, prinsen och jag hade högläsning, vi läste Håkan Bråkan, ett stycke vardera och det gick så bra så!
Lilla prinsessan, hon hade fullt upp med sina dockor, de var i skolan och hon var "fröken".
Pedagogisk var hon minsann och väldigt rättvis som "fröken" och det märktes verkligen hur roligt hon tycker det är att gå i skolan..
Vi spelade inte TP igår utan det blev Yatzy och minsann, fick jag inte storstryk i det också!!
"Ja, du är ju inte så bra på det här" sa prinsen, "men du ska inte vara ledsen att du förlorade, det går säker bättre nästa gång"...
(Det kom från en som är världens sämsta förlorare!)
Nej, nu är det väl bäst att fortsätta med städningen så man blir klar någon gång...
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Sune...the gir säger:

    Du skulle ha haft en Henry idag såklart! ;) Eller inte då. Henry är framställd först för industrier så kanske var det därför han inte sög någe vidare i en lägenhet ;)

    2011-09-15 | 18:55:36
    Bloggadress: http://tillganglig.blogg.se/
  • åsa säger:

    Sune:

    Den Henry som fanns i London, den var värdelös!

    Har en bra dammsugare, inget fel på den, bara jag som inte hade något "flyt" liksom...

    Ha dé!

    2011-09-16 | 11:19:48
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: