Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Laholm...

Kategori: Allmänt

...har visst Elvis fått flytta till..
Han gillade inte hundarna nåt vidare och höll sig gömd under badkaret, det måste ha varit traumatiskt för stackars "gatuskräcken"!
Nu bor han tydligen sedan igår på en liten bondgård ute på landet och han hade anpassat sig direkt.
Kattlucka så att han kan gå ut och in som han vill och massor med feta råttor att fånga, det låter ju som ett perfekt ställe för honom!
Det var så, att X-et till kvinnan som tog honom till Ärla hade blivit av med sin katt och var på jakt efter en ny och inte en kattunge och eftersom Elvis inte verkade trivas så beslöt de att han skulle få flytta till Laholm och han hade visst jamat heeeela vägen dit!
Det är så tomt, så tomt här hemma, men det går ju bättre och bättre, huvudsaken att Elvis har det bra och att han hamnat hos någon som ser hans rätta, "friska" jag, han är en otroligt mysig katt, väldigt personlig (så säger väl alla om sina katter antar jag..) och framförallt väldigt "pratig", något som vi uppskattade hos honom, han gav alltid svar på tal!
Det kändes idag när vi städade (maken hjälpte till) och det kom fram leksaker som Elvis "gömt" på olika ställen, men..
Solsken var det i morse och det var längesedan man vaknade till det, men nu så har det som vanligt mulnat på och regnet hänger i luften, det kan väl inte gå en dag utan regn kan jag tänka!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Men tur i oturen att det hittades ett nytt hem åt pojken!!!
    Kram till den ledsna!!!

    2012-08-10 | 13:55:39
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Ja, han har tur den lille slarvern..
    Tack för kramar!
    Ha dé!/Kram

    2012-08-10 | 14:40:57
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: