Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kåldolmar...

Kategori: Allmänt

...var jag sugen på...
Ja, jag fick ett sug efter kåldolmar helt plötsligt (nej, jag är inte gravid) och för en gångs skull blir det halvfabrikat hos tant raffa.
Familjen Dafgård blir det till middag idag, hade ingen lust att göra dolmarna själv, det tar sån tid och om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är tråkigt!
Men, men, det blir nog bra med Dafgård´s...
I eftermiddag ska jag hjälpa äldsta dottern med att städa huset de ska flytta till eftersom det var en överenskommelse med ägarna då de själva flyttat till Kina på några år och inte hann med själva flyttstädningen.
Själva flytten kommer att gå av stapeln på lördag och då kommer mormors lillprins Ture med föräldrar och hjälper till också, det blir roligt!
Förhoppningsvis så blir det ett gäng med "flyttkarlar/kvinnor" så det går undan, det finns väl inget tråkigare än en flytt som bara drar ut på tiden, att man aldrig blir klar...
Maken, han ska på något "möte" med ett utav penionärsföretagen han är listad på och jag hoppas ju att han träffar massor med trevliga människor.
Själv ska jag ta och göra lite nytta, inte roligt men behövligt!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: