Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Mitt i veckan...

Kategori: Allmänt

...är det..
Solen skiner från en klarblå himmel och det var ett par grader kallt i morse..
Jag ska ta och städa idag hade jag tänkt, det behövs verkligen, solen  i all ära, men den avslöjar väldigt mycket!
Igår var Ture med moder här i Falun och hälsade på, vi sammanstrålade hos de små kungligheterna och han är så mysig vår lillprins Ture, bestämd och skön!
Nu blåste det ju halv storm ute igår, men satt man i lä så var det riktigt skönt faktiskt, barnen lekte och hade sig i sandlådan, som har tinat åtminstone till hälften..
Maken, han drog el och satte en kontakt där jag ska ha min Eloped stående på laddning ute, det är så skönt att ha en karl som behärskar lite utav varje, men det är lätt att man blir "bortskämd"..
Få se nu, om Elopeden kommer imorgon eller på fredag, ska ju bli bra väder under helgen så vi kommer säkerligen att vara ute och "promenera" maken och jag.
Det ska bli skönt!
Tänk, att kunna vara ute i naturen utan att behöva ta bilen och att få uppleva våren med allt vad det innebär..
Förresten, maken ska iväg nu på förmiddagen en sväng, han ska till en flyttfirma och prata med dem, de kanske behöver hjälp någon gång och då står han till förfogande, har jag talat om, att maken min, han måste ha något att göra hela tiden..
Huvudsaken att han är nöjd!
Nej, nu ska jag ta och skaka lite mattor (eller, maken om sanningen ska fram, bäst att passa på innan han sticker iväg..)
Hoppas alla får en bra dag!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: