Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Så var den saken klar då...

Kategori: Allmänt

...att det är Loreen som ska representera Sverige i Baku....
Det är lättare att skriva Baku än Azerbadjan, eller hur det nu stavas, i vilket fall som helst så är det hon som får åka dit..
Vi tittade på Melodifestivalen igår maken och jag, mycket för att se och höra Thorsten Flinck och för att veta vad de små kungligheterna pratar om, de gillar ju spektaklet enormt!
Vi blev faktiskt glada maken och jag, att Thortsen fick så många utav folkets röster, han kom ju inte trea, men han var en utav tre i toppen som fått flest röster och det var ju inte dåligt!
Tyckte synd om Danny, han var också en värdig vinnare enligt oss, men som sagt, nu var det Loreen som vann och någon måste ju alltid komma tvåa..
Idag hade vi tänkt gå till dottern och fika, men nu har lilla prinsessan kräkts inatt så det får vara för vår del..
Prinsen hade samma sak förra helgen, en kräkning och sen var han bra och jag hoppas att det är likadant för prinsessan.
Igår var jag hem till dem, maken han åkte ju skidor hela dagen (på tv) och det var ett härligt vårvinterväder, solen sken från en klarblå himmel och vi satt ute i trädgården och bara njöt!
På kvällen sen så började det blåsa utav bara sjutton och spöregna!
Det var en 3-4 grader varmt så regnet och blåsten tog ganska bra på snön och isen, vi har ju inte haft någon snö att tala om i år, det verkar som om alla snöoväder gått "runt" Falun och det har ju vi varit tacksamma över, som mest tror jag det varit ett par decimeter.
Elopeden, den kommer visst att levereras i slutet på nästa vecka och det blir bra!
Ja, i slutet av nästa vecka kommer det troligen inte att finnas en snögnutta kvar och jädrar inåda vad jag ska vara ute och "gå"!
Maken, han ser verkligen fram emot att vi kan göra sällskap ut, en fikakorg och så promenad, härligt!
Jag vet, att det kommer att kännas lite "skämmigt" i början, mycket beroende på att det finns grannar som gärna pratar skit och säkert anser, som vissa sa för omkring 10 år sedan, att jag var drabbad av "latmasken" (kom "via" grannbarnet som då var en femåring...)
Då förstod ju jag hur snacket gick för just sådana ord finns inte i ett så litet barns normala ordförråd och just då blev jag väldigt ledsen eftersom man inte hade tagit reda på varför jag behövde kryckor och hjälp med olika saker, men nu får det väl kännas "skämmigt" i början, det går väl över...
Jag måste lära mig att skita i vad folk tycker och tänker om mig och mitt handikapp, det är ju bara jag och mina närmaste som vet hur det egentligen är och jag ska faktiskt klappa mig själv på axeln första gången jag sätter mig i min eloped som jag behöver för att som de flesta, kunna ta en promenad.
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Kära Tant Raffa, skit i vad grannarna tycker. Jag om nån vet hur idiotiska vissa såna kan vara. Jag tycker att du ska glädjas åt din eloped och räcka långnäsa åt belackarna.



    Ja, det var synd om Danny igår, han såg ju jätteledsen ut. Loreen tycker jag bara är konstig. :-(



    Kram!

    2012-03-11 | 13:38:33
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Du har alldeles rätt, jag vet det, men det sårar ju i vilket fall som helst..

    Jag gillar inte Loreen, lite för "invecklad" för min smak, säkert otroligt djup..

    Sa till maken, att jag tyckte det var så synd om Danny för han är så begåvad den pojken och det var liksom hans tur..

    Ha dé!/Kram

    2012-03-11 | 14:45:14
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Ja, det är för jävligt att folk ska tycka och tänka om andra. Sköt sej själva!

    2012-03-11 | 22:00:12
  • åsa säger:

    Anonym:

    Håller med dig!

    Ha dé!

    2012-03-12 | 10:12:05
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: