Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Sommartider hej...

Kategori: Allmänt

...hej!
Då har man ställt fram klockan en timme igen då och vareviga gång blir jag lika irriterad eftersom det tar så lång tid att "vänja" sig.
Jag, som inte behöver upp tidigt på morgnarna för att gå till jobbet, jag ska väl inte gnälla egentligen, men jag har alltid tyckt att det varit ett "jäkla skit" med sommar/vintertid!
Varför inte låta tiden bara vara?!
Ute är det solksken, blåser gör det och det är inte lika varmt som det har varit några dagar, men det är ju inte mer än Mars månad så....
Inte en gnutta snö finns det, inte ens i skogen och det är väl ovanligt tycker jag och i myrstackarna har det börjat bli febril aktivitet, ganska tidigt, eller?
Idag tror jag att maken och jag ska ta en sväng till Långshyttan och kyrkogården, det behövs väl "rensas" efter vintern, ta bort gammal ljung och ljuslyktor, göra det lite snyggt helt enkelt!
Har jag tur, så kommer maken med erbjudandet att "bjuda" mig på mat på restaurang, det skulle vara skönt, känner inte för matlagning idag.
Hade dotter, "personen" och de små kungligheterna här på grillning igår kväll, det var så gott!
Vi grillade älgkött som maken hade gjort marinad till och som köttet fått ligga i och dra i sig i ett dygn och det blev så bra!
Prinsen, han ska ha kött som är jätteblodigt, det tycker han är en höjdare och jag tycker att det är lite ovanligt för en herre som inte ens fyllt tio!
Prinsessan, hon gillar grillspett som hon får kombinera själv med köttbullar och korv, inga grönsaker på spettet för hon gillar inte varma sådana, men hon åt tomat, paprika och jordgubbar (!) och hon var så nöjd så..
En riktigt trevlig lördagkväll var det!
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Jaa, fy, jag tycker också den där förlusten av en timma är jobbig! Varför varför???



    Kram!

    2012-03-25 | 19:48:08
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:

    Preciiiis!

    Ha dé!/Kram

    2012-03-25 | 22:37:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula i pörtet säger:

    Fick du någon god middag på lokal? Det var hundra år sen må jag säga...vi har inga särskilt trevlig ställen i Smebacken, Ludvikas utbud känner jag knappt till annat än Thaikrogen.

    Ja följetongen fortsatte i dagens tidning, värsta linslusar är dom! Det var ju jag som kläckte idén men dom var ju med frivilligt, o jag kan ju säga, att jag känner ingen annan familj som är så datorfixerad!

    Fast igår när vi var hos dem var två av barnen ute med kompisar, vad paff jag blev, "ler"

    Kramen

    2012-03-26 | 17:01:08
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    God och god....mätta blev vi i alla fall!

    Finns inte så mycket att välja på i Hedemoratrakten en söndageftermiddag, men jag slapp ju laga maten så..

    Läser om Saija med familj i FK och jag tycker det är tufft av dem att ställa upp och visst, de är datorfixerade, men det är ju tanken med artiklarna.

    Ha dé!/Kram

    2012-03-26 | 18:49:58
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: