Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Händer inte ett skit ...

Kategori: Allmänt

...med loftet!
 
Igår var det tre (3) veckor sen det brann hos grannen och det tog eld i vårat förråd/sovloft och jag börjar bli lite smått irriterad!
 
Inte någon från varken försäkringsbolag eller saneringsdito har varit i kontakt med oss (ja, det var ju faktiskt hit en grinig snubbe från Länsförsäkringar förra måndagen och sa, att det skulle jädrar anamma bli fart på sanering/renovering...) och när jag ringde till den som har hand om "egendomsskador", ja då upplystes jag om att denne var på semester och skulle komma tillbaka den 12 augusti!

Det fanns ingen annan att få prata med och jag kände, att mina nerver började ge sig tillkänna så smått, för jag ska ju lämna in en "egendomsförteckning" och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allting eftersom vi inte har sparat några kvitton...
 
Uruselt tycker jag att vårt ärende har behandlats!
VI har ju inte orsakat någon brand, det började ju hos grannen och spred sig till oss..
 
Annars då...
 
Jodå, jag är fortfarande "gräsänka", maken är kvar i england och det är både skönt och tråkigt mellan varven, men det går!
 
Var till Gävle häromdagen och hälsade på Ture och i onsdags var jag till Eskilstuna över dagen och umgicks med alla mina små kungligheter, ja, det var tre killar till från Falun där, bland annat prinsessan Elviras "pojkvän" Wilmer och de badade hela tiden!
Vädret var "sådär", men det hindrade ju inte fem vildingar i åldern 8-12 från att bada, bada, bada!
 
Julius och Wilgot, de blev så glada när mormor kom!
Wilgot, han tror ju fortfarande att mormor är bara hans, inte ens hunden fick ligga i mitt knä utan protester från honom!
Nu ska ingen tro, att jag ägnar mig mer åt Wilgot bara för att han är så, nejdå, Julius och de äldre syskonen får precis lika mycket uppmärksamhet, det tycker jag är jätteviktigt!
 
Lite tråkigt är det att de tillbringar hela sommaren borta från Falun, det är ju inte billigt att fara fram och tillbaka om man vill träffa dem och jag sover ju inte gärna kvar så det kan bli lite "tufft"..
Gävle är det ju bara omkring 10 mil till och det tycker jag inte är så långt, men det är tråkigt att inte de bor i Falun..
Sicken egoist jag är!!
 
Idag är det varmt och soligt, vi har haft ett par dagar med lite regn och svalare, det behövdes ett litet "andrum" för att orka existera, men nu ska det bli äckelvarmt till helgen igen och jag kan ärligt säga, att jag ser INTE fram emot det!
Tur, att jag ska till frissan idag vid 16-tiden, mindre hår att svettas i..
 
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Usch så jobbigt att det inte händer nåt med loftet!!! Alltid ska alla skylla på semester, det måste finnas back up för vissa saker!

    Kram på sig, mormor Åsna! ;-)

    2013-08-04 | 20:24:17
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Man kan ju tycka, att Sverige inte ska behöva stå stilla under sommaren, men så är det ju..
    Ja, jag är ju mormor Åsna jag!
    Ha dé!/Kram

    2013-08-04 | 21:38:07
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Tofflan säger:

    Mormor Åsna = Världens Bästa Mormor, tror jag!!!
    Kram!

    2013-08-05 | 14:28:26
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Vill ju gärna hålla med!
    Ha dé!/Kram

    2013-08-05 | 15:57:44
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: