Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ska man tycka synd om...

Kategori: Allmänt

...de nu avlidne 26-årige rånaren och hans familj?
Nej, det gör då inte jag!
Nu får det väl ändå vara nog med "trams" i media!
26-åringen utrustade sig med rånarluva och ett vapen, visserligen så var det ett "fejkvapen", men det ska väl inte spela någon roll, han har ju hotat och rånat en guldsmedsaffär och de jag tycker synd om, det är personalen i affären och deras anhöriga!
"Det finns en hotbild på anstalterna" säger kriminalvården, "hotbilden" är att kumpanerna till 26-åringen hade lämnat honom skadad (visserligen så hade de själva kört över honom med bilen ett antal gånger) och så gör man inte i kriminella kretsar och jag kan ju tycka, att de kan sätta kumpanerna på olika anstalter och vips, så är allt fixat!
Självsanering!
Billigt och bra!
Är jag elak?
Nej, det tycker jag inte, är så jäkla trött på att polisen inte får göra sitt jobb utan att det ska kritiseras och synas uti fingerspetsarna!
Männen var beväpnade och hur f-n skulle polisen kunna se, att det var ett "fejkvapen", meningen är ju att det ska vara så verklighetstroget som möjligt och det var det ju!
Vet ju, att den nu avlidna 26-åringen har familj som sörjer honom, men han var kriminell och han visste ju vad han gav sig in i då han drog på sig rånarluvan och beväpnade sig.
 
Tänk, nu har Julius fått sin första tand!
Inte undra på, att han varit så gnällig sista dagarna, men nu så har den spruckit fram och sitter till vänster i nederkäken!
Brorsan Wilgot, som är den som bitit på allt han kommit åt och som vi trott skulle få tänder snart, han är fortfarande tandlös..
Elvis "fjälla" Grynet, hon måste ju löpa så som hon skriiiker utanför på tomten!
Inte nog med det, hon lockar hit en massa andra katter och det är tur att Morris inte bryr sig, för det gör han inte, inte ett dugg!
Skulle ha varit Elvis det!
Jädrar vad han skulle ha slagits!
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Jag tycker inte ett dugg synd om rånaren, men om familjen. Den har ju inte rånat nån. Det tramsas för mycket i media, journalisterna tycks ha för lite vettigt att skriva om!
    Kram!

    2013-01-09 | 16:28:51
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Jag håller med dig, men jag blir så f-bannad på media som hela tiden ska "tjafsa"!
    Ha dé!/Kram

    2013-01-10 | 09:33:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Inga Magnusson säger:

    I svenska media så pjoskas alltid mest med gärningsmän, inte så mycket med brottsoffer. Det häpnade vår yngste son över när han återvände från några år i USA. Där hade man en halt annan typ av medial bevakning med fokus på dem som blev drabbade.
    Att en människa har dödats under de här omständigheterna är tragiskt, men samtidigt något som en rånare av den här kalibern måste räkna med. Han ger sig ju ut och skadar o hotar andra människor. Jag tror att det är en liten grupp i Sverige som är yrkeskriminella. Det kanske borde finnas ett lagring för att ge den typen av återfallsbrottslingar att dömas till livstids fotboja. De verkar ju sikta in sig på att bli livstidskriminella.

    2013-01-11 | 18:44:09
    Bloggadress: http://Inga.blogg.se
  • åsa säger:

    Inga:
    Ja, det är ingen dum idé det där med fotboja..
    Ha dé!

    2013-01-12 | 09:35:46
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: