Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det tar sin tid...

Kategori: Allmänt

....med loftet..
 
Hade hit en kille från försäkringsbolaget i måndags och han blev riktigt arg då han såg, att det inte satts in åtgärder mot röklukten på loftet, det luktar, trots all vädring väldigt mycket rök där uppe!
Ett joniseringsaggregat skulle ha placerats där första dagen, men som det är just nu så orkar jag inte "tjafsa" med saneringsfirman, det får försäkringsbolaget sköta!
 
Att det blir mer jobb än väntat, det kan man ju vara säker på och nu ska jag skriva i en egendomsförteckning, alltså ALLT som finns på loftet ska noteras och när saker och ting införskaffades, kvitto om det finns...
 
Nu har ju inget brunnit upp av "lösöret", men det är ju rökskadat och vissa saker kanske det inte går att få bort röklukten på och det ska ju ersättas i så fall..
 
En byggfirma ska komma och riva kortväggen, en del av fram/baksidan och så ska taket tydligen bytas och invändigt blir det tak/vägg/golv, så jag får väl räkna med att ha folk springande här ett bra tag antar jag...
 
Behöver alltså inte känna mig ensam då maken är i England, han åkte tillbaka dit igår och jag skjutsade honom till Arlanda.
Maken vill helst flyga med British Airways, han är så missnöjd med Ryan Air, det finns inte någon som helst form av serviceminded personal på R A  och faktiskt så är B A billigare!
 
Var alltså till Arlanda igår och jag åkte via Eskilstuna hem (15 mil extra) och hälsade på mina små kungligheter några timmar..
Trodde att Wilgot och Julius skulle vara blyga för mig, det var ju ett bra tag sen sist vi sågs, men de blev så glada!
 
Ett riktigt skitväder var det hela dagen, det slår liksom aldrig fel, kommer jag till dem i stugan så blir det regn!
Kallt och kanonblåsigt var det också!
 
Ska bli intressant att se, hur länge det dröjer innan jag blir förkyld, pussade ju på prinskorvarna och de hade ju ett helt forbollslag under näsan båda två...
 
Ha dé!/tant raffa
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Oj oj oj, vilket jobb! Hoppas nu att allt går bra med förteckning och sanering! Som om du inte har andra saker att göra...
    Kram och kraft!

    2013-07-24 | 13:32:35
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Ja, det tar krafter ifrån en allting och jag är ju så "blödig"...
    Gillar det inte!
    Ha dé!/Kram

    2013-07-24 | 17:23:48
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Tofflan säger:

    Fasen då! Och Maken i England... Jobbigt!
    Kram och kraft!

    2013-07-25 | 13:42:35
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    TACK!
    Ha dé!/Kram

    2013-07-25 | 20:22:52
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: