Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Underbart och vackert...

Kategori: Allmänt

...är  det ute nu!
 
Syrenerna blommar för fullt och äppelträden står i full blom i trädgården, det är så fint!
 
Igår när jag var ute med Elfrida så åkte jag förbi en slänt med liljekonvaljer ett par hundra meter från vårat hus och tänk, doften följde med mig ända hem eftersom vinden var så vänlig att följa mig!
En så otrolig känsla!
 
Har varit ute och åkt så fort jag haft möjlighet och ett bostadsområde som ligger "ovanför" oss och berget har blivit utforskat i minsta detalj och det är dit de små kungligheternas fader med familj flyttat nu i maj.
Det byggs nytt hela tiden där, men på ett gemytligt vis (om man nu kan kalla byggstilar gemytliga) och jag skulle inte ha något emot att bo just där faktiskt, det är fristående små hus, lägenheter, radhus och allt är hyres/bostadsrätter med egen "gård", ja, det är jättefint!
 
Morris, han har blivit mycket bättre i sitt ben, det är väl antibiotikan som gör sitt antar jag och jag kan tala om, att han är väldigt sur på matte två ggr/dag och det är då jag tvingar i honom medicinen!
Att maken skulle göra det, det är ju bara att glömma, så "mjäkig" som han är då det gäller Morris!
Men som sagt, Morris mår bättre och det är ju huvudsaken!
 
Nu har jag "abstinens" efter alla mina små kungligheter!
Elliot, Elvira, Wilgot och Julius är ju i Eskilstuna och har så varit sedan i fredags och Ture han är ju i Gävle och jag längtar efter dem alla fem!
 
Så har då Peace & Love begärt sig i konkurs...
Tycker så synd om alla som köpt festivalpass och biljetter, de kan tydligen inte räkna med att få igen några pengar och att det finns ungdomar som blivit lovade jobb på festivalen samt fick det bekräftat i förrgår (dagen innan konkursen) det tycker jag är skamligt!
Nog f-n måste de ha vetat om hur det låg till dagen innan...eller?
 
Nej, nu ser det ut som att det klarnar upp ute, dags för en tur med Elfrida!
Ha dé!/tant raffa


Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Härligt att Morris mår bättre och Elfrida är bra!!! Visst är det väl vackert ute nu?!
    Kram!

    2013-05-30 | 15:18:19
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Ja, visst är det vackert och varmt har vi här!
    Lika bra att njuta, man vet ju hur Svenska sommaren kan bli...
    Ha dé!/Kram

    2013-05-30 | 21:21:08
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • paula i pörtet säger:

    Undrade just hur Morris mådde! Då är han på bättringsvägen, så skönt! Jag trodde aldrig att Torsten skulle bli så bra igen som han nu är, svansföringen är över rygghöjd nu, och det har tagit månader att nå så långt! Mager och eländig med löst hängande skinn, men charmen är ju kvar i högsta grad! Jag skulle snart vilja träffa barnbarnsbarnet, det var ett bra tag sen, men nu när Hasse kör så otroligt långa dagar bakom ratten så vill jag ge honom möjlighet att slippa köra på helgerna. Dotterns nya pojkvän saknar körkort...o det är INTE lätt att ta sig kommunalt från Falun till Fredriksberg, tror inte ens att det är möjligt att åka hela vägen på en o samma dag!
    Kram

    2013-05-30 | 21:40:40
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:
    Jodå, Morris ligger under "sålådan" ute och smyger på fåglarna, ibland så lyckas han lura dem så nu är han tydligen frisk igen!
    Men, hur tänkte Saija där? ;)
    Ha dé!/Kram

    2013-05-31 | 10:19:22
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: