Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Påskafton 2014....

Kategori: Allmänt

...är det idag..
 
Alla storhelger "kommer och går" enligt mig, men visst är det roligare då man får dela den med fler...
 
Yngsta dottern med familj firar i Gävle, äldsta dottern med sin familj firar i Eskilstuna, det innebär att det bara är maken, Morris och jag här hemma..
Hade ju blivit "lovade" utav snickarfirman att trapp och balkong upp till loftet skulle vara uppsatt till påsk, men det var inte en käft här och gjorde någonting i veckan!
Lite putt blir vi maken och jag, vi har varit enormt tillmötesgående, men tycker att vi inte har ett dugg för det, så det gäller nog att tuffa till sig lite och komma med krav på saker och ting!
Alltid för snälla.....
 
På tal om påskfirande, så var jag till Gävle med påskägg igår, klart Ture ska ha ett påskägg från mormor och "moffa" fast de inte kommer hit!
I morgon åker vi troligen till Eskilstuna en sväng över dagen maken och jag, det är fint där den här årstiden och vädret skulle visst bli bra!
 
Hoppas alla får en riktigt bra fortsättning på påsken!
 
Ha dé!/tant raffa
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Hare så gott och efter påsk sätter ni hårt mot hårt så att det händer nåt på loftet och inte bara är tomtar som skenar där! :-(

    Kram!

    2014-04-19 | 20:35:51
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    NU är det slut på allt velande från vår sida, NU ska det hända grejor!
    Ha dé!/Kram

    2014-04-19 | 20:55:51
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: