Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Skid-VM...

Kategori: Allmänt

...börjar snart här i Falun och det märks!
Framförallt då det gäller parkeringsplatser nere på stan, det smälls upp "öltält" där man normalt får plats med massor av bilar och det förstår väl alla, vilka problem det medför.
 
Jag skjutsade en vän till tandläkaren idag och det var nästa lönlöst att hitta en plats att ställa bilen på, även fast jag har handikapptillstånd och jag tycker synd om de som jobbar centralt, de flesta har tydligen ingen aning om var de ska ställa sina bilar under arbetstiden..
Smart tänkt av kommunen!?
 
Vädret är ganska lika som förra året vid den här tiden, det var "vårlikt" då också, men blev kallare i slutet på månaden.
Jag hoppas ju, att det ska bli lika nu, för det vore väldigt trist om snön skulle försvinna innan VM gått av stapeln.
Det har ju forslats bort MASSOR med snö från Lugnet, snön skymde utsikten för publiken på läktarna och DÅ får det kosta hur mycket som helst och att den allmänna snöröjningen fick stå tillbaka, det struntar de i, de som "bestämmer".
 
I morgon fyller "personen" 40 år!!
Så...vi är bjudna på middag imorgon och jag är ganska säker på att h*n blir nöjd med presenterna.
Om inte, då tar jag dem själv ;)
 
Morris, han har tydligen fått "vårkänslor" trots att han är kastrerad, springer ut och in stup i ett hela dagarna, eller så beror det på att det är så pass varmt att det känns skönt att vara ute.
Det gäller att ha koll på honom då han kommer in, för rätt som det är så bidrar han med maten och hur snällt det än är så betackar jag mig!
Kattlucka ÄR bra, men ibland så....
 
Ha dé!/tant raffa
 
 
 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Hoppas du får en riktigt fin helg! Det där... skid... nånting... har det med skit att göra? ;-)

    Kram!

    2015-02-13 | 17:37:44
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Jadu...
    Jag, som inte är ett dugg intresserad kan ju känna lite irritation, men det handlar bara om ett par veckor så det är väl bara att "bita ihop" ;)
    Ha dé!/Kram

    2015-02-13 | 22:40:19
    Bloggadress: http://tantraffa.blogg.se
  • Paula i pörtet säger:

    Hej, jag har också en kastrerad hankatt som är alldeles snurrig i bollen, in och ut, jamar och stryker sig, nog finns några uns hormoner kvar i kroppen tror jag allt.
    Funderade förut om jag skulle komma till Falun under VM men det klarar inte ekonomin och dessutom så ser jag ju på teve mycket bekvämare. Men jag hade ju kunnat gå till arenan från dottern. Nå, man får inte allt, och jag hade ju ingen som var sugen på att hänga på heller. Däremot åkte några från byn iväg för att vara funktionärer!
    Kram

    2015-02-20 | 19:22:44
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:
    Det måste ju vara "vårkänslorna" som spritter i deras kroppar, trots kastrering ;)
    Skid-VM ser man nog bäst från soffan tror jag, slippa trängas med omkring 40 TUSEN andra människor!
    Ha dé!/Kram

    2015-02-22 | 14:34:39
    Bloggadress: http://tantraffa.blogg.se

Kommentera inlägget här: