Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Tålamod....

Kategori: Allmänt

...är något jag INTE har!
 
Blir så f-bannad på den nya datorn att jag snart kreverar!
Hela tiden så loggas jag ut och det står "inte ansluten till nätverk" och så får jag försöka logga in igen och det, det tär på mitt tålamod eftersom det oftast inte fungerar!
Nu sitter jag vid min gamla dator, som låter som ett tröskverk och som har en rosa ton på skärmen och det flimrar och har sig...
Har konstaterat att det är den nya datorn det måste vara fel på och jag ska lämna in den så snart jag kan.
Den har krånglat hela tiden till och från och som sagt, tålamod, det är inget jag har mycket av!
 
Annars då?
Jodå, det "knallar och går", maken han skottar snö och alldeles nyss ringde en gammal farbror (igen) och efterfrågade snöskottning.
Den farbrorn är 85-86 år tror jag och det börjar nog bli lite "susigt" i huvudet på honom, för som sagt, han ringde för några timmar sedan och pratade med maken och maken ska dit och skotta i eftermiddag, det har han lovat, men som sagt "susigt"..
Synd om den farbrorn, han har sin dementa fru hemma och har hemtjänst några gånger per dag, men annars sköter han henne själv och börjar det då bli "susigt" för honom också, då är det väl bara en tidsfråga innan de måste ha ett annat boende.
Tråkigt när det blir så tycker jag.
 
Maken, han har som sagt fullt upp med snöskottning och sandning, förutom det så håller han på med sin stora kärlek (inte jag) Amazonen, den ska lackas nu i vår och det slipas skärmar, kläs om säten, byts lister invändigt och det lagas rost (finns inte sååå mycket faktiskt) och en massa annat som ska göras.
Han åker över till England en sväng i mitten på februari och han vet inte hur länge han blir där, en vecka till att börja med kanske och vill ha Amazonen så klar för lack som möjligt innan han åker, för man vet ju aldrig med engelsmännen, helt plötsligt blir det ändrade planer..
 
Nej, nu ska jag ta en dust
 
 
 
 


 

Kommentarer

  • Tofflan säger:

    Jädra dator då! :-( Önskar jag vore närmare. Då kunde vi slå våra kloka ihop och kanske komma på nåt. Men är det fel på datorn, så är det.

    Tänk om vi mådde så bra båda två att vi kunde ses i februari?!

    Kram!

    2015-01-27 | 19:01:29
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • åsa säger:

    Tofflan:
    Ja....det där med måendet är ju inte på topp just nu...
    Har förmodligen ett "skov" nu och nätterna är för jävliga rent ut sagt.
    Men, det kanske "stabiliserar" sig snart (vet ju aldrig hur det blir) och då kanske jag fungerar något så när "normalt" igen, jag hoppas på det, för nu är det jobbigt!
    Frustrerande att aldrig kunna planera i förväg...
    Ha dé!/Kram

    2015-01-27 | 22:29:42
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: